INDIAN BAY DREAMS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 231 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Indian Bay Dreams. Meer weten? Ontdek meer

29 jan 2023 om 21:09 Heerlijk smaakvol eten, we hebben er weer van gesmuld, onze favoriete Indiase in Den Haag!
28 jan 2023 om 21:42 Helaas 1uur en 10minuten moeten wachten, maar het was het wachten waard. Chef verdiend loonsverhoging!! Was homo voor het eten, na het eten 1 leipe hetero geworden. Morgen inschrijven bij Ex on the Beach.
25 jan 2023 om 22:49 Great food, and very authentic without being unecessarily heavy on spcies
24 jan 2023 om 21:10 Very Rude and food not worth it.
31 dec 2022 om 20:22 Food quantity to less, box filled more with salad than food ordered. Not worth the price paid.
29 dec 2022 om 9:42 Heerlijk! Je proeft dat het met liefde is bereid! Als dit al de kwaliteit van een bezorgde maaltijd is, ga ik binnenkort zeker het restaurant proberen!
15 dec 2022 om 14:44 The food was really nice, although even the non-spicy dices were quite spicy. The naan bread was definetly not fresh, it was actually stone cold, so that was not nice. It was a nice meal but next time I'll probably not order here again.
11 dec 2022 om 20:32 Heel lekker
7 dec 2022 om 20:21 Best Indian food we have had in Nederland. Delivery just takes a long time...
28 nov 2022 om 13:54 Korma was made with mangos and it does not say this on the menu. IT tasted like a smoothie mixed with chicken...
21 nov 2022 om 9:25 Indian Bay Dreams heeft heel lekker eten en wij bestellen ook vaak. Alleen gisteren was het eten niet goed warm en veel minder lekker. Heb gebeld, bleek druk vanwege de regen maar we hebben 60 euro betaald, is veel, dan moet het ook goed zijn.
17 nov 2022 om 19:01 Ordered at 17. Food came at 18;45. Food is good delivery time not ok