INDIAN BAY DREAMS

INDIAN BAY DREAMS Lekker en vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 185 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Indian Bay Dreams. Meer weten? Ontdek meer

5 aug 2022 om 20:54 niet lekker, droog.
23 jul 2022 om 21:59 Voor de eerste keer besteld en wij waren erg tevreden . De currie smaakte echt heerlijk en was inderdaad mild en de chicken tika was lekker pittig, Alles was op de juiste temperatuur en we gaan hier zeker nogmaals bestellen
21 jul 2022 om 22:48 Eten was lekker ik had chicken kurma en pilaf met groenten, roti en garlic naan. Roti was wat droog maar de rest was goed. Aanrader Bezorging snel
7 jul 2022 om 19:41 Verbazingwekkend lekker! Goede service, vriendelijk. Absoluut een aanrader!
2 jul 2022 om 21:12 Compared to other Indian take away I was pleasantly surprised by the many fresh ingredients and vegetables! Hat off for you and I will order again and again!!
2 jul 2022 om 0:02 Smaak was ok.
27 jun 2022 om 3:40 Heerlijk eten. Kip was goede kwaliteit Hoeveelheid meer dan oldoende voor 1 persoon Vriendelijke bezorging Nan brood verliest zachtheid door bezorgtijd.
26 jun 2022 om 20:14 Good, as always!
26 jun 2022 om 9:36 Medium maaltijd is echt wel “wat” meer spicy dan zou mogen. Daardoor voor ons (wel wat gewend) niet plezierig eten. Tandoori was goed en zoals je die mag verwachten
25 jun 2022 om 22:32 Zoals altijd voortreffelijk gegeten!
18 jun 2022 om 21:21 Simply the best!!
4 jun 2022 om 23:39 Dat was lekker! En de bezorger was snel en super vriendelijk. Top!